Wilt u een frisse , strakke of jonger uitziende huid? Dat kan, zonder injecties, fillers of laser, maar op een natuurlijke manier met behoud van uw eigen uitstraling. Om uw huid te verbeteren worden niet alleen hoge concentraties werkstoffen, maar ook actieve massage grepen toegepast. Zo worden de onderliggende huidlagen bereikt en gestimuleerd. Voor een langdurig resultaat is een kuurbehandeling van minimaal 6 behandelingen aan te raden.

Deze behandelingen gaan in overleg met u. Dit wordt uitgebreid besproken tijdens de huidanalyse en wat uw wensen zijn. Die stellen wij dan samen op in een behandelplan.


Het Skin & Age Program

Tijdens het Skin & Age Program krijgt uw huid een intensieve behandeling. Uw huid zal worden behandeld met milde maar effectieve zuren. Er volgt een bindweefselmassage waarbij de huidstructuur van het gezicht zal verbeteren. De huid zal optimaal gevoed en gelift worden met de Organic Modeling Mask. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Verbeterde spankracht, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.

Specialiteit Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage is een therapeutische massage die er op gericht is de huidstructuur van het gezicht en hals te verbeteren.
De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.
Daarna wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Na een juiste huidindicatie en de huidconditie wordt een behandelfrequentie vastgesteld. Meestal is dit één keer per week gedurende 6 weken lang.

Manuele Lymfe drainage

Een lymfedrainage opent als het ware het afvoersysteem van de lymfebanen en lymfeknopen waardoor ontslakking optreedt en de afgewerkte stoffen het lichaam kunnen verlaten. Deze 'helende' massage heeft een reinigende, rustgevende en ontstekingsremmende werking op huid en weefsel. Lymfedrainage wordt ook toegepast voor en na een cosmetische ingreep. Het zorgt ervoor dat zwellingen verminderen, het voorkomt vochtophopingen en bevordert het genezingsproces. In de mijn huidverzorgingssalon kan deze methode ook als extra ondersteuning tegen acne. De massage verbeterd de afvoer van afvalstoffen waardoor de huid minder ontstekingen krijgt.

Pincements massage

De pincements-massage, helpt bij het verminderen van rimpels en/of littekens die het gevolg zijn van een instabiele huid. Naast het feit dat de pincements-massage goed is voor de doorbloeding van de huid, komt de behandelde huid weer tot rust en zorgt de massage voor een betere balans van de huid.
Deze massage combineer ik met de bindweefsel massage. Maar kan ook apart worden gegeven.


Camouflage

Spataderen, wijnvlekken, prigmentplekken en andere littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. Ik kan met daarvoor ontwikkelde producten diverse huidoneffenheden camoufleren.

Aangezien het om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is, is het echter belangrijk dat u zelf vaardig wordt in het camoufleren. Ik kan u daarbij helpen.