Selecteer een pagina

Merken

Ik, Skin Perfection

IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% klinisch bewezen ingrediënten. Dit wil zeggen dat alle gebruikte ingrediënten uitvoerig zijn getest. 100% natuurlijk.
Het is zacht voor de huid, daadkrachtig en heeft voor elk huidprobleem een oplossing. Ik skin perfection is dierproefvrij, zonder huidonvriendelijke, geur- en kleurstoffen.

IK SKIN PERFECTION is puur, natuurlijk en transparant. Wij geloven in kennis overdracht en bewustwording van de ingrediënten in onze producten. Onze producten hebben niks te verbergen alleen maar toe te voegen.

Behandelmethode concentreert zich op doelgerichte huidstructuurveranderingen. Ook huidzorg bij kanker, chemo, bestraling en intensieve medicatie.

S+

S+ van summecosmetics is een nieuw, modern en fris huidverzorgingsmerk. Dit merk heeft producten voor basisverzorging en speciaalverzorging. Ze geven de huid een nieuwe impuls. Hoogwaardige ingrediënten met een subtiele geur. Een genot voor uw zintuigen.

S+ maakt gebruik van Argireline, een hexapeptide dat direct lijntjes reduceert en een zichtbaar effect tegen huidveroudering laat zien. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke zuren zoals ananas en papaya om de huid te vernieuwen en te laten stralen.

Neem contact met ons op. 

Op zoek naar een behandeling op maat? Nieuwsgierig naar hoe ik u kan helpen? Neem dan contact met me op. Ik geef graag vrijblijvend advies.